Rouwfotografie
Voor het het vastleggen van het laatste afscheid

Mensen leggen alle mijlpalen in hun leven vast met onvergetelijke fotos. Een geboorte, een verjaardag of een huwelijk, allemaal krijgen ze een mooi plaatsje in het fotoalbum. Maar bij een overlijden ligt dat nog altijd wat gevoelig. De dood is in de belevingswereld vaak nog taboe. U zult niet snel iemand bereid vinden om fotos te maken op zoiets moeilijks als een begrafenis. Dit wordt achteraf vaak met spijt ervaren als een gemiste kans.

Wij willen dat voor u voorkomen, omdat wij beseffen hoe waardevol goede fotos van een laatste afscheid kunnen zijn tijdens de verwerkingsfase. De dood is nu eenmaal een onderdeel van het leven.
Wij beschikken over de juiste professionele foto-uitrusting, nemen een discrete houding aan om op geen enkel ogenblik het afscheid te verstoren en toch uitstekende kwaliteit af te leveren.

rouwfotografie

begrafenis fotografie

Een dierbare verliezen komt altijd te vroeg. Vooral in de eerste ogenblikken na een overlijden, leeft u als nabestaande in een soort shock die u op automatische piloot lijkt te zetten. U wordt hoofdzakelijk in beslag genomen door een boel werk om alles te regelen en u heeft geen tijd om te denken aan morgen. Vaak komt het besef van het verlies pas na de uitvaart. Dan begint het echte rouwen en maakt het ongeloof plaats voor verdriet. Precies op dat ogenblik zou u graag nog wat tastbaars hebben waar u naar terug kunt grijpen. Een mooie fotoreportage kan hierbij veel betekenen. U heeft er een waardevolle, blijvende herinnering aan.

Een kwaliteitsvolle reportage van het afscheid vergroot de kans om de emoties toe te laten en het verlies zo een plaats te geven.
Voor meer informatie over de fotografie van een uitvaart kunt u contact met ons opnemen.

Mentel werk oa samen met uitvaartonderneming Infinity uitvaartzorg - Hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt.

begrafenis fotografie

rouwfotografie

Wilt u meer informatie?

Neem gerust contact op voor eventuele vragen of een offerte.