Zwangerschapsfotografie


Voor de mooiste en leukste zwangerschapsfotografie kom je naar Mentel Fotografie.

Jullie zijn zwanger en verwachten een kindje, van harte gefeliciteerd !! Dan krijg je dus een prachtige dikke buik (of je hebt hem al), met daarin jullie kindje. Straks is die buik weg en heb je er een schitterende baby voor in de plaats. Wil je een mooie herinnering aan je zwangerschap laat dan een zwangerschapsfotosessie van jezelf maken. Een zwanger fotoshoot kan alleen of samen met je partner of kind(eren). Heb je zelf een leuk idee voor de fotoshoot, aarzel dan niet en kom er mee. Ik maak ook geboortekaartjes, vraag naar de mogelijkheden.


Zwangerschapsfotografie in de studio

In de studio is bijna alles mogelijk, maar de zwangerschapsfotos kunnen ook buiten gemaakt worden of bij jullie thuis, bijvoorbeeld in de babykamer. Zwangerschapsfotografie hoeft dus niet in de studio, maar is wel aan te bevelen. Het is verstandig om voor de fotoshoot niet al te strakke kleding te dragen. Denk daarbij ook aan je lingerie. Dit voorkomt 'lelijke' striemen op je huid. Neem daarnaast wat elastische kleding mee en bijvoorbeeld een blouse die je los kunt dragen. Ook een lichte en donkere broek die je zonder al teveel plooien tot onder je buik kunt schuiven is erg handig.


Zwangerschapsfotografie en bewerkingen

Maak je niet druk om eventuele striae, moedervlekken, pukkels etc. Alles is achteraf na de fotoshoot te verwijderen met de computer. Kijk van tevoren zelf ook op internet naar poses die je leuk vindt, stuur mij eventueel wat voorbeeldjes als je die hebt. Uiteraard help ik je natuurlijk met het poseren tijdens de fotoshoot.... Daarnaast is het leuk om attributen mee te nemen die bij de baby horen, zoals bijvoorbeeld een rompertje, schoentjes of een badeend.


Professionele zwangerschapsfotografie

Ik heb erg veel ervaring met zwangerschapsfotografie. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt tijdens de fotoshoot. Uiteraard help ik je bij het poseren zodat je de mooiste zwangerschapsfoto's krijgt. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op!


Prijs / kosten zwangerschapsfotografie

Kijk voor de kosten cq prijs voor zwangerschapsfotografie op onze prijzen pagina

Geboortekaartjes

Mentel Fotografie heeft een unieke samenwerking met Create2Send de grootste leverancier van wenskaarten. Kijk op de site: Kaarten bij Mentel en bestel met 15% korting jullie mooiste kaartjes. Create2Send, de organisatie achter KaartenBij.nl, is sinds 2006 een leidende partij in de wenskaartenmarkt. Zij werken samen met verschillende grote namen, waaronder Sanoma Media, Boomerang en Mentel fotografie. Een jonge en dynamische organisatie gevestigd in hartje Amsterdam aan het Muntplein. Hun motto: Wenskaarten vinden we leuk, mensen blij maken is onze passie!
kaartjes

Uiteraard kan Mentel Fotografie de gehele opmaak voor jullie regelen inclusief een foto van de zwangerschap en indien gewenst van jullie newborn.

Meer voorbeelden

Meer zwangerschapsfotografie voorbeelden

Wilt u meer informatie over zwangerschapsfotografie?

Neem gerust contact op voor eventuele vragen of een offerte voor zwangerschapsfotografie.