Gastenboek van Mentel Fotografie


Kim en Koen van der Salm

Gisteren hebben mijn man en ik een geweldige zwangerschapsfotoshoot gedaan bij Marc van Mentel Fotografie. Eerst voelde we ons wat onwennig, maar door Marc waren we daar snel overheen. Hij begreep goed wat we wel of niet wilde en hielp ons bij het aannemen van de juiste positie om de mooiste foto's te kunnen maken. En wat zijn ze mooi geworden! We zijn ontzettend blij en dankbaar met het resultaat. We zouden graag terugkomen voor een newbornshoot, dus als de situatie het toelaat; komen wij zeker terug bij Marc!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Monique en Jon

Ontzettend blij dat we voor Mentel hebben gekozen. De foto's zijn echt heel erg mooi geworden en Marc is een hele fijne vent om erbij te hebben op je bruiloft. Veel geduld, goede ideeën en prachtige foto's. Marc, nogmaals hee erg bedankt en zeker tot ziens! Monique en Jon

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Marcel & Margreet

Supertrots zijn we op de prachtige foto's die Marc van onze zwangerschap heeft gemaakt. Hij is heel kundig, behulpzaam, precies en gedreven om te zorgen dat je die foto's krijgt die je graag wilt. En fantastisch dat je het resultaat direct meekrijgt op usb. Ook als je daarna nog dingen wilt aanpassen doet hij dat netjes en snel. Zodra ons mannetje geboren is komen we graag terug voor de newbornfoto's! Marc bedankt!

Arjan & Daniëlle van Dijk

Dolblij zijn we met de blijvende herinnering van de zwangerschap. Marc heeft hele mooie foto's gemaakt. Inmiddels is de kleine geboren en gaan we z.s.m. een afspraak plannen voor de New born shoot. We kunnen niet wachten.

Yvonne

Wij hebben zowel zwangerschapsfoto's als familie foto's laten maken en het resultaat is fantastisch. Marc heeft onze zoon op een speelse manier gefotografeerd en inmiddels ook samen met onze dochter erbij. Heel knap hoe hij de aandacht van die twee kon vasthouden. In de nabewerking heeft Marc ons geholpen door de foto's bij te werken. De kinderen net iets dichter bij elkaar gezet of aangepast zodat beide kinderen op dezelfde foto lachen. Heel fijn!

Laura en Paul

We zijn erg blij met de foto's van onze bruiloft. We hadden Marc kort ingehuurd, en erg knap hoe hij in zo'n korte tijd zo veel mooie foto's kan maken. Erg professioneel stelde hij zich steeds op tijdens de ceremonie, en ook wist hij bij hotel New York de goede locaties voor mooie foto's. Erna konden we ze in goede kwaliteit downloaden. Ons doel was 1 perfecte foto, en dat is zeker behaald. We hadden zo veel mooie foto's dat we nog keuzestress hadden;)

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Maria, Vincent en Valentijn

Wij zijn heel blij met de mooie foto's van mijn zwangerschapsfotoshoot. Marc is zeer professioneel en kan goed helpen bij het bepalen van sommige houdingen. We hebben alles wat ik wilde, kunnen fotograferen ook met de kleine erbij. Bovendien is hij een van de weinige bij wie je alle foto's meekrijgt op usb. We konden zelfs na de fotoshoot nog een aantal foto's laten bewerken. En de kwaliteit is prachtig. Zeer tevreden.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Johan, Marleen en Damian

In het najaar hebben wij door Marc foto's laten maken van ons gezin, nadat wij het jaar daarvoor al ontzettend tevreden waren met onze zwangerschapsrapportage. Ook deze fotoshoot was meer dan geslaagd. Marc wist precies wat hij moest doen om Damian, op dat moment nog geen 1 jaar oud, continue aan het lachen te maken. Het moeilijkste was dan ook om te kiezen welke foto's we aan de muur wilden hebben. Uiteindelijk hebben we zes foto's uitgekozen en op een alluminium plaat laten afdrukken. Het resultaat is verbluffend mooi. Marc, wij zijn zeer tevreden. Hartstikke bedankt en zeer zeker tot de volgende keer.

Laurens, Nathalie en Thomas

Beste Marc, Hierbij een reactie om te laten weten dat we ontzettend blij zijn met de mooie foto’s die gemaakt zijn tijdens mijn zwangerschapsfotoshoot. Van tevoren had ik aangegeven wat voor soort foto's ik wilde en het eindresultaat was bijzonder mooi. Marc denkt echt mee en doordat we van tevoren dingen hadden doorgesproken wist hij ook precies wat ik wilde. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Als de baby er dadelijk is komen we zeker terug bij Marc voor een volgende fotoshoot. Marc is een hele goede en fijne fotograaf!

Joost en kendy

Beste Marc, Hierbij nog een berichtje om je te laten weten dat we zo ontzettend blij zijn met de mooie foto’s die je afgelopen zaterdag hebt gemaakt tijdens onze zwangerschapsshoot. Je stelde me erg op mijn gemak en ook fijn dat we onze eigen ideeën konden inbrengen. Vooraf konden we niet bedenken dat onze foto’s zo mooi zouden worden, maar je hebt onze verwachtingen meer dan waargemaakt! Ook krijgen we veel positieve reacties van familie op de foto’s. Jammer dat het zo ver van ons vandaan is, maar mocht het er nog van komen dan komen we zeker terug!

Carola Sikkema

Beste Marc, na de zwangerschapsfotoshoot van bijna 2 jaar geleden wist ik dat ik jou weer als fotograaf wilde bij onze familie fotoshoot afgelopen maand. Jij straalt een enorme rust uit waardoor iedereen op zijn gemak is en dat zorgt natuurlijk weer voor ontzettend mooie foto's! Ontzettend bedankt voor het vastleggen van deze mooie momenten.....voor een volgende fotoshoot komen we zeker bij je terug.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

angela

Hallo marc, hier even een berichtje voor jou omdat we super blij zijn met de mooie foto's! Na lang zoeken kwam ik eindelijk bij jou terecht op deze site. Helaas was je eigenlijk te ver weg omdat ik last heb van bekkeninstabilliteit, dus lang in de auto zitten was geen optie. Toch overtuigde je me om te komen en zij dat je ons niet teleur zou stellen. Nou dat heb je ook zeker niet gedaan, en de pijn van zo lang in de auto zitten was het dubbel en dwars waard! Je bent vriendelijk, behulpzaam maar vooral echt een goeie fotograaf! Ik kijk er al na uit om terug te komen maar dan met ons kleintje er gezellig bij :-) o en super fijn dat je achteraf als we thuis zijn nog de moeite neemt om dingen aan te passen, top! Dankjewel!

Esther

Marc, dank je wel voor de mooie familiefoto's die je gisteren gemaakt hebt!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Martin en Brenda

Beste Marc, heel veel dank voor de foto's van onze bruiloft 27-06-15. Het was een fantastische dag, waar we nu prachtige foto's van hebben als blijvende herinnering! Het was geweldig hoe je de hele dag overal aanwezig was en alle actie hebt vastgelegd!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Ronald, Ilse en Milan

In 2013 had jou onze zwangerschap heel gaaf en naar volle tevredenheid vastgelegd. Nu ons zoontje alweer 2 jaar is, wilden we graag een mooie foto met z'n drietjes. We wisten meteen dat we dit weer door jou wilden laten doen. En daar hebben we geen spijt van! Je was heel rustig en gaf goede tips, waardoor we mooie en ontspannen foto's hebben. En het belangrijkste is: 2 hele gave foto's van ons drietjes. Deze krijgen een mooie plek in huis. Super bedankt en de volgende keer komen we zeker weer bij jou terug.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Marc, Patricia en Suzanne

Een aantal weken geleden zijn we bij je geweest voor een shoot met onze kleine meid, doordat je met mooie ideeën kwam zijn er hele mooie foto's tevoorschijn gekomen, waarvoor onze dank! We komen zeker nog eens terug voor nieuwe foto's!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Ignace en Nicolien Langerak

Beste Marc, Wij willen je heel erg bedanken dat je ons heel gelukkig hebt gemaakt met de prachtige trouwreportage. Je hebt de mooiste plekjes van het Westerpark met ons op de foto vastgelegd. Echt super. Heel erg bedankt. Ignace en Nicolien

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Anne

Wij zijn super blij met onze zwangerschapsfoto's! En super dat we ook onze hondjes mee mochten nemen!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Wilma & Natascha

Marco, Bedankt voor de geweldige shoot! Voor mij (als zwangere) was het enorm spannend om bijv. naakt te poseren maar je wist mij op mijn gemak te stellen en ik ben superblij dat ik het gedaan heb! Wat een prachtige foto's! Je staat open voor ideeën en super dat we direct een aantal bewerkte foto's meekregen. Zo konden we er direct mee pronken :-) Groetjes, Wilma & Natascha

Pascal en Hestia

Wij zijn bij Marc geweest voor een zwangerschapsfotoshoot. Ik was erg onzeker omdat ik door complicaties in mijn zwangerschap een nefrostomie catheter heb gekregen. (Een drain vanuit mijn nier, die komt met een slangetje uit mn rug) Hij heeft er voor gezorgd dat je dit niet ziet op de foto's en ook een hele mooie foto met drain erop gemaakt. Super blij met de foto's! Onwijs mooi aandenken. Ik zou iedereen aanraden om bij hem te gaan! Marc, ontzettend bedankt!!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Natasja en Marieke

Zo'n belangrijk moment in je leven, maar geen spijt dat we dit in jouw handen hebben gelegd. We zijn erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader voor vrienden en kennissen! We voelden ons op ons gemak en er was ruimte voor ideeën. Top! Nogmaals grote dank, Natas & Marieke

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Marc & Iris

Beste Marc, Wij hebben 2 fotoshoots bij jou laten maken: een zwangerschaps- en een new born shoot. Wij vonden de samenwerking erg prettig. Tevens was je erg geduldig met onze 2 jarige zoon. We konden zelf ideeen voor foto's aandragen en jij gaf zelf ook voldoende suggesties. We zijn ontzettend blij met de resultaten van beide fotoshoots. De foto's zijn haarscherp en van hele goede kwaliteit! We komen t.z.t. zeker nog een keer terug voor een nieuwe fotosessie van ons gezin! Bedankt! Groet, Marc & Iris

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Marvin & Nadia

Hoi Marc, Vrijdag 22 mei is voor ons een dag om nooit meer te vergeten. Dankzij jou hebben wij hier een blijvende herinnering aan. De sfeer was ontspannen en het maken van foto's tijdens de fotoshoots was heel relaxed. Niets was jou te gek, je stond voor alles open. Wij zijn jou enorm dankbaar en zijn zeer benieuwd naar het resultaat. Als je een goede bruidsfotograaf zoekt, hoef je niet langer te zoeken. Marc is dé fotograaf, die van jullie dag, een onvergetelijke en blijvende herinnering kan bieden. Groetjes Marvin en Nadia

Kimberley & Ruben

Hoi Marc, We zijn wederom tevreden met de foto's. Niet zomaar hebben we voor de 3e keer een fotoshoot bij jou gemaakt!

Marjolein & Aldo

Beste Marc, Ontzettend bedankt voor de mooi zwangerschapshoot. We zijn heel erg blij met het resultaat en de foto's hangen te pronken aan de muur! We kunnen niet wachten tot onze kleine boef er is en zien dan ook erg uit naar de new born shoot. Tot over 2 maanden! Fijne feestdag en een goede jaarwisseling gewenst.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Bianca & Marvin

Afgelopen zomer zijn we getrouwd en was jij onze fotograaf. Jij hebt ons onze dag weer laten herbeleven met je super mooie foto's. Wij waren erg blij dat je met ons meedacht en ons nieuwe ideeën gaf. Ook het fotoboek kon natuurlijk niet ontbreken. Deze is ook super mooi geworden en zijn er erg trots op! Dankjewel voor deze dag!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

priscilla

Marc. Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie dag met als eind resultaat onze prachtige foto's van mijn buik. Heb zulke gave reacties gekregen van mensen die jou foto kwaliteit enorm mooi vonden. Echt super bedankt groetjes Priscilla en Damien.

Mirjam en Marijn

Beste Marc, Heel erg bedankt voor de 2 fotoshoots die we bij jou hebben gedaan. Eerst een zwangerschapsfotoshoot en daarna de fotoshoot van onze zoon toen hij 10 dagen oud was. Het was fijn dat je ons goed op ons gemak kon stellen en dat je ons in goede poses kon 'neerzetten'. Je had veel geduld met ons zoontje die het niet altijd even leuk vond. We zijn ontzettend blij met de mooie foto's en je goede en snelle service. Heel handig om direct de foto's op USB stick mee naar huis te krijgen. Iedereen vindt de foto's prachtig!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Leola en Givi

Hoi Marc, nog hartstikke bedankt voor de mooie foto's. We zijn erg blij met het resultaat. Je stelde ons op onze gemak en gaf duidelijke instructies wat we erg fijn vonden. Bedankt hiervoor!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Robert & Daisy

Super blij met onze zwangerschapsfoto's! Een mooie en blijvende herinnering!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Paul, Marlies en Fenna

We zijn erg blij met de foto's van onze zwangerschapsfotoshoot. We wilden ook graag enkele foto's met ons dochtertje erbij, maar die had daar als dwarse 2-jarige niet zoveel zin in. Het was veel leuker om in de studio rond te rennen... Gelukkig had jij veel geduld en wist je de spaarzame momenten dat ze even stil stond / zat heel goed te benutten, waardoor we nu ook leuke foto's met haar erbij hebben. Ideaal dat je de foto's meteen mee kunt nemen en nadat we hadden gemaild welke foto's we bewerkt wilden hebben, waren deze binnen een dag klaar. Goede service! We komen vast nog een keer terug.

Linda, Maarten en Matthijs

Hoi Marc, We hebben bij jou onze zwangerschaps shoot laten doen en na drie weken de newborn shoot. Duidelijke info, duidelijke communicatie vooraf en tijdens de shoot stelde je ons op het gemak. De foto´s zijn heel mooi geworden en superfijn dat we alle foto´s mee hebben gekregen op usb. Goede service van een topfotograaf. Ik zal je zeker aanbevelen. Liefs Linda en Maarten

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Linda, Maarten en Matthijs

Hoi Marc, We hebben bij jou onze zwangerschaps shoot laten doen en na drie weken de newborn shoot. Duidelijke info, duidelijke communicatie vooraf en tijdens de shoot stelde je ons op het gemak. De foto´s zijn heel mooi geworden en superfijn dat we alle foto´s mee hebben gekregen op usb. Goede service van een topfotograaf. Ik zal je zeker aanbevelen. Liefs Linda en Maarten

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Elsa

Hallo Marc. Onlangs zijn mijn vriend en ik bij jou geweest voor een zwangerschapsfotoshoot. Je bent goed in je vak en hebt oog voor detail. Van tevoren vonden Jeroen en ik het beiden best spannend maar je wist ons goed op ons gemak te brengen. De foto's zijn nog mooier geworden dan we hadden gehoopt! Ook de nabewerkingen naderhand waren voor jou geen enkel probleem. Ik kon aangeven wat ik bewerkt wilden hebben en binnen een dag had jij de foto's al klaar. Ik raad het iedereen aan om door jou een fotoshoot te laten maken! Groetjes, Elsa.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Marleen

Beste Marc, Bedankt voor de leuke shoot van onze baby en gezinnetje. We zijn erg blij met het resultaat. En gaan hier nog jaren plezier van hebben. Wij komen zeker nog een keer terug als de kleine iets ouder is.

Loraine en Loes

Hallo Marc, een zwangerschapsshoot. Hartstikke spannend. En ook wel een beetje zenuwachtig. Maar je stelde me snel op mijn gemak. Mijn en jouw ideeën en jouw ervaring. Het sloot goed op elkaar aan. Het zijn ontzettend mooie foto's geworden, waar ik heel erg blij mee ben. En een heel mooie herinnering aan deze tijd. Voorbeeld hiervan is deze foto. We kijken nu al uit naar de NEW born shoot. Heel veel groetjes van Loraine en moeder Loes.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Bregje & Sancho

Hoi Marc, ontzettend bedankt voor de mooie en prettige zwangerschapsshoot. Toch altijd even afwachten bij een vreemd persoon en dan zoiets intiems. Maar het voelde gelijk goed en er hing een super fijne sfeer. Heel erg blij met het fantastische resultaat! Over een paar weken de new born shoot, kunnen niet wachten..

Liselotte

Beste Marc, we zijn enorm blij met de foto's van ons gezinnetje. Na eerst een geweldig leuke zwangerschapsshoot te hebben gedaan bij je, kwam ik een paar maanden later terug met kind en man. Wederom een geweldig leuke ervaring met fantastisch mooi resultaat. Ik hoop tot een volgende keer! Groet, Liselotte

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Jeroen en Carien

Marc, bedankt voor de fantastische foto's, we zijn er echt heel erg blij mee. Vooral de persoonlijke aanpak en de aandacht voor wat wij wel en niet wilden vonden we erg fijn. Ook het snelle bewerken van de foto's die we allemaal meekregen was super.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Veronica & Dico

Wij zijn heel blij met de prachtige zwangerschapsreportage! Echt een mooie herinnering voor later. En hopelijk binnenkort een reportage van onze dochter...?! Bedankt Marc!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Nanda

Beste Marc, de foto's van mijn zwangerschaps fotoshoot zijn ontzettend mooi geworden! Bedankt voor de leuke ervaring en de prachtige foto's. Een mooie en blijvende herinnering aan mijn zwangerschap! Groet Nanda

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

robin

Vandaag hebben wij van onze sofie foto's laten maken. Ik heb marc wat voorbeeldjes laten zien van wat ik in gedachten had... en alles wat ik in gedachten had + meer heb ik nu. De foto's zien er geweldig uit! oma was zelfs aan het huilen omdat de foto's zo mooi waren. De samenwerking vond ik ook prettig. Marc neemt de tijd, komt met ideeën en letten ook op dat het veilig was. Bij veel andere fotografen moet je de digitale bestanden bijkopen. Maar vind het erg fijn dat ik aan het einde van de shoot gewoon alle foto's op usb mee krijgt. Zeer netjes geregeld allemaal! Wij komen zeker terug!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Toon, Linda, Jinte en Mira

Hoi Marc, Bedankt weer voor de prachtige foto's van onze dochter Mira! Ook de foto's met zus Jinte zijn erg leuk geworden. Bedankt voor deze mooie herinnering. Groeten Toon en Linda

Arie en Hanneke

Op 15 juli 2014 zijn we getrouwd in Capelle ad IJssel. Vooraf hebben we foto's laten nemen van onszelf en samen met onze kinderen. Daarna heeft Marc de ceremonie gefotografeerd, het toasten en de felicitaties vastgelegd. Alles ging op een zeer ontspannen manier. Marc was er, en toch had je niet echt in de gaten dat hij rondliep met zijn fototoestellen. Dit maakte dat je je op je gemak voelde, met ontspannen, enthousiaste en mooie foto's als resultaat. Ook erg fijn dat je naderhand alle foto's op een CDrom krijgt. Marc, dank je wel! We zullen je zeker aanbevelen bij anderen. Groet, Arie en Hanneke

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Mark, Petra, Quinn & Zoë

Na de bruiloftsreportage, twee zwangerschapsreportages is het nu tijd voor de familieportretten. Met twee kleine kindjes stond het zweet op ons voorhoofd, we wilden ze tenslotte op hun best op de foto. Dat lukte prima want jij nam de tijd voor ons en elk spontaan moment werd door jou gezien en vastgelegd. Wederom zijn we ontzettend blij met het resultaat! Al onze ideeën komen aan bod en als wij het zelf even niet meer weten heb jij ook nog genoeg goede ideeën. Complimenten! Nogmaals bedankt voor deze mooie herinnering en wij zien elkaar vast en zeker nog eens! Groetjes Mark, Petra, Quinn & Zoë

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Remco Shirley en Milan

Marc, Zeer tevreden over onze mooie zwangerschaps fotoshoot gevolgd door newborn fotoshoot! De laatste werd je niet makkelijk gemaakt en toch hebben we prachtige foto's van je mee gekregen!! Helemaal top top top!! Wij zijn helemaal gek op je je bent zo'n gezellige man! Er zal geen zwangerschapshoot meer komen, maar wel ooit een bruiloft en drie x raden wie die vast mag leggen op de gevoelige plaat?! Gigantisch bedankt voor onze mooie blijvende herinneringen! Lieve groetjes van ons.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Sabine

Beste Marc, wat hebben wij met z'n 3en genoten van de zwangershoot en daarna met z'n 4en van de baby-shoot. Dochter V van 4 die normaal niet op de foto wil heb je weten te vangen en die deed alles voor je (naast dat ze je graag als klimobject gebruikte) waardoor we geweldige foto's hebben! Veel dank, wellicht zien we je nog in de toekomst voor familieshoots :D Warme groet, Sabine

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Geco & Marit

Hoi Marc, Op 27 juli heb jij onze trouwdag vastgelegd. We zijn erg blij met de manier waarop je aan het werk was die dag, maar ook erna, met ontelbare digitale foto's en een prachtig luxe trouwalbum als eindresultaat. Je was een goede keuze! Enorm bedankt. Vriendelijke groet, G&M

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

martijn & annemarie

Beste Marc, Bedankt voor de mooie zwangerschapsshoot die je vanmiddag hebt gemaakt. We zijn erg blij met de prachtige foto's. Deze zijn nog mooier geworden dan we op voorhand hadden bedacht. We komen graag nog eens terug! Groetjes martijn & annemarie

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Manuela, Reguilo en Jayden

Beste Marc, Bedankt voor de schitterende foto's. We zijn erg tevreden en ook de ontspannen sfeer waarin we de zwangerschaps fotoshoot hebben gemaakt vonden we top. We kijken er nu al naar uit om ook de fotoshoot te doen als de baby er eenmaal is! Gr. Manuela, Reguilo en Jayden

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Jolanda en Pascal van Hulst

Hoi Marc, 20-07-2012 zijn wij getrouwd. Echter was jij helaas niet onze fotograaf die dag. Onze fotograaf kon qua het album niet aan onze wensen voldoen. We kozen er daarom voor een andere fotograaf te zoeken en kwamen zodoende bij jou uit. Wij willen je laten weten dat we het geweldig vinden hoe mooi en goed je ons album in elkaar hebt weten te zetten zonder dat je er bij bent geweest die dag! Wanneer wij een volgende keer een reportage willen laten schieten dan zullen wij zeker gelijk bij jou aankloppen. Nogmaals, dank je wel voor het fantastische album!! Groetjes, Jolanda en Pascal van Hulst

Anne & Raymond

Hoi Marc, Ons trouwalbum is echt prachtig geworden! Het contact met Marc verloopt erg makkelijk en hij heeft erg goed opgepikt wat wij belangrijk vonden voor onze grote dag.. We hadden al eerder ervaring met Marc toen hij bij ons eerste kind een zwangerschapsreportage had gemaakt. Over een paar weken krijgen we een nieuwe guppie erbij en dan zullen we ook een babyserie willen maken bij Marc. Heel erg bedankt en tot over een paar weken. Groetjes Anne & Raymond van Keerberghen

Jacqueline en Ben Dijkgraaf

Hoi Marc, Ik heb zojuist het fotoalbum bij je opgehaald. We zijn allebei heel erg blij met het resultaat! Het album en de foto's zijn niet alleen prachtig, maar ook de manier hoe je ze hebt bewerkt. Alles ziet er echt top uit! We hebben we heel prettig samengewerkt op de dag zelf, maar ook daar omheen. Je reageert snel op emails en staat overal voor open. Mochten we in de toekomst verlegen zitten om een reportage van bijvoorbeeld de kinderen, dan weten wij je te vinden! :) Namens Jacqueline, Ben, Manon en Femke hartelijk bedankt voor alles!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Mr. & Mrs. van Kampen

Beste Marc, We hebben een topdag gehad en zijn blij dat we jou hadden uitgekozen om deze voor ons op foto vast te leggen. Ondanks dat we op de dag zelf van locatie moesten wisselen en we in een voor jou onbekend park kwamen, wist je meteen de mooie plekken eruit te pikken om fantastische foto's te maken! We zijn superblij met het resultaat. Onwijs bedankt! :-) Mocht er in de toekomst ook een baby aankomen, zullen we je zeker bellen voor een mooie zwangerschapsreportage! Wanneer mensen ons vragen naar een goede fotograaf, zullen we je zeker aanraden. Nogmaals ontzettend bedankt! Groetjes, Ferry en Stephanie

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Paul en Marije

Beste Marc, Wij willen je graag bij deze hartelijk bedanken voor je prachtige foto's. De dag zelf is voor ons zeer ontspannen verlopen en de foto's zijn nog mooier dan we ons hadden voorgesteld. Ook het album is erg mooi geworden. Iedereen die we het laten zien is super enthousiast en in de meeste gevallen ook wel een beetje jaloers ;) Nogmaals bedankt voor je bijdrage, we hebben er (nu bijna 4 maanden later) nog dagelijks plezier van. Vriendelijke groeten, Paul en Marije

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Suni & Daya

Beste Marc, Op 07 juli zijn wij eindelijk in het huwelijksbootje gestapt. We hebben ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Je was zo kalm en geruststellend, dit zorgde voor prachtige foto's. Wij zijn onwijs tevreden over de foto's. We kijken er nog elke dag naar en het is elke keer weer genieten. Wij willen jou hartelijk bedanken voor je aanwezigheid, je geduld en professionaliteit. Bedankt voor de geweldige foto's! Wie weet tot de zwangerschap/babyfoto's. God zegen jouw en je gezin rijkelijk. Groetjes Suni & Daya.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

John en Albertine

Hoi Marc, We genieten nog regelmatig van de foto's die je voor ons gemaakt hebt op onze trouwdag. We hebben het echt getroffen die dag met het weer, waardoor de reportage echt schitterend geworden is. De kwaliteit van de foto's is ook super en ook de soort foto's zijn heel erg leuk en spontaan. En op de manier hoe vriendelijk je ons benaderde, tips gaf en met ons werkte was echt heel fijn. Nogmaals, heel erg veel dank voor het vastleggen van onze mooiste dag van ons leven. Groetjes, John en Albertine

Dennis en Maaike

Hoi Marc, We willen je hartelijk bedanken voor alle mooie foto's die je van ons gemaakt hebt op onze bruiloft op 06 juli Ondanks dat wij allebei vinden dat we absoluut niet mooi op foto's staan, heb jij dat toch voor elkaar gekregen. We waren volledig op ons gemak bij je. We hebben jou aanwezigheid als zeer prettig ervaren, rustig, op de achtergrond, maar toch ook duidelijk aanwezig! Nogmaals bedankt, en hopelijk tot ziens bij een volgende reportage!! Hartelijke groeten, Dennis en Maaike Berg

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Miriam en Bert Bos

Hallo Marc, Wij willen je bedanken voor jouw bijdrage aan onze huwelijksdag! Je hebt prachtige foto's gemaakt en een prachtig boek. Wat wij erg hebben gewaardeerd aan jou is dat je heel ongemerkt aanwezig was. Je bent zeer professioneel maar we vonden het ook heel gezellig met jou. Vooral in het Westerpark waar we samen met de kinderen veel lol hebben gehad. Bedankt voor jouw bijdrage en als we in het vervolg nog eens een fotograaf nodig hebben zullen we zeker aan jou denken! Met vriendelijke groet, Miriam en Bert Bos

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Thierry en Saskia

Hoi Marc, Graag willen wij je bedanken voor het maken van de foto's van onze bruiloft. Het album is prachtig geworden! De foto's die je gemaakt hebt zijn zo ontzettend mooi. De detail foto's zijn zo mooi verwerkt in het album. Iedere pagina is weer opnieuw genieten! Wij zijn erg blij dat we jou gekozen hebben als fotograaf. De contacten die we hebben gehad hebben wij als zeer prettig ervaren. Nogmaals bedankt! Groetjes Thierry en Saskia

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Jeroen en Femke

Beste Marc, Graag bedanken we je hartelijk voor de mooie foto's en het prachtige fotoboek en ouderalbums, die je hebt gemaakt van onze bruiloft van inmiddels alweer 10 juni 2011. We hebben jouw inzet als erg prettig en daarnaast gezellig ervaren. Ook jouw flexibiliteit (tussendoor een uurtje zonder foto's en het toevoegen van wat foto's van anderen in het boek) was erg fijn. We zijn erg tevreden! Groetjes, Jeroen en Femke

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Henk en Sandra van Halen-Blaak

Hoi Marc, Nogmaals bedankt voor de mooie foto's die je hebt gemaakt op onze trouwdag! Je bent je belofte nagekomen; foto's van iedereen op een natuurlijk manier gemaakt. En je had wat uitdagingen, toch? Ook het fotoalbum is schitterend geworden en een heel mooi aandenken aan onze grote dag. Groet, Henk en Sandra van Halen-Blaak

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Danny en Sheena

We hebben gister een zwangerschapsfotoshoot gehad, we voelden ons heel erg op ons gemak. Er wordt heel goed geluisterd naar wat je wilt en het resultaat is echt super geworden! Heel erg bedankt voor de mooie shoot en we kijken nu al uit naar de newborn shoot als de kleine geboren is.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Bianca en Christiaan

Hoi Marc, We zijn heel erg tevreden met het resultaat. Door je prettige en rustige houding verliep de fotoreportage als vanzelf (ook omdat we hierdoor ons zelf konden zijn) Je neemt alle tijd om mooie foto's te maken en je had ook leuke / orginele ideen. Dit gaf ons een goed gevoel! Marc heeft ook onze bedankkaart die zelfde avond nog verzorgd voor onze gasten. Erg leuk dat dit mogelijk was en voor onze gasten was dit echt een verrassing. Wat voor ons een pre was, is dat wij alle orginele bestanden op DVD kregen. Het fotoboek is echt heel mooi geworden. Mooie opmaak, maar ook eigen inbreng en een aantal foto's van familie konden in het boek toegevoegd worden. Kortom we zijn meer dan tevreden. Bedankt voor alles Marc. Groetjes Bianca en Christiaan

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Ulco & Andrea

Beste Marc, Bedankt voor het mooie foto-album van onze bruiloft!! Het album is prachtig geworden. We krijgen er veel positieve reacties over. De manier waarop je de foto's hebt gemaakt op deze dag hebben we erg prettig ervaren. Op een ongedwongen en natuurlijke manier. We hadden ons geen fijnere fotograaf kunnen wensen. Nogmaals dank en wie weet zien we elkaar nog eens. groeten van Ulco & Andrea

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Joost en Martina

Hoi Marc, Ik ben zojuist het fotoboek bij je wezen halen, het is echt prachtig geworden..nog mooier dan we voor ogen hadden.. Op onze bruiloft zelf hebben we jouw aanwezigheid als zeer prettig ervaren.. Bedankt voor de supergave foto's Groetjes Joost en Martina Jayden en Bradley

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Peter & Trientje

Hoi Marc, Wij zijn erg blij dat we jou hebben gekozen als fotograaf. We hebben het als zeer prettig ervaren tijdens de dag en ook de service erna is echt heel goed geweest. De foto's zien er prachtig uit en het fotoboek ziet er mooier uit dan we hadden verwacht! Echt enorm bedankt voor alles! Groeten, Peter & Trientje

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Remco en Gertrude

Beste Marc, Bedankt voor de mooie foto's die je hebt gemaakt op onze bruiloft. We waren erg blij met de fijne, ongedwongen manier van foto's maken en de eigen inbreng die wij hier in mochten hebben. Het was erg leuk om direct na onze huwelijksreis de foto's digitaal te krijgen en we hoefden niet lang te wachten op ons foto-album. Je gaf ons het gevoel dat je alle tijd voor ons had en dat alles mogelijk was, je bent heel flexibel. We zullen je absoluut aanraden bij andere bruidsparen. Groeten, Remco en Gertrude

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Peter en Els Rommen

Beste Marc, dit jaar heb jij onze mooiste dag vastgelegd, we hebben jouw aanwezigheid zeker ervaren als een positieve ervaring vooral ook de geweldige manier waarop jij met de (zeer kleine) bruidsmeisjes wist om te gaan, chapeau. We hebben erg mooie foto's aan deze dag overgehouden en kijken met zeer veel plezier terug op de dag en willen jou met alle plezier aanraden bij een ieder die mooie degelijke en vooral professionele foto's wil. Dank en groet Peter en Els Rommen

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Victor & Samantha

Beste Marc, Nogmaals heel erg bedankt voor de geweldige foto's die je hebt gemaakt van onze bruiloft op woensdag 24 augustus. Je stelde ons erg op ons gemak waardoor het hele mooie spontane, emotionele maar vooral geweldig mooie foto's zijn geworden. We hebben de samenstelling van ons trouwalbum helemaal aan jou overgelaten en het resultaat mag er zijn hoor!! Het album is een mooi verhaal van foto's geworden waardoor als familie en vrienden het album doorbladeren, zij de dag weer opnieuw beleven. We krijgen er veel complimenten over! Wie weet tot ziens op een volgende bruiloft ;) Groetjes Victor & Samantha

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Panco en Contessa

Beste Marc, Wij vinden de fotoreportage van onze bruiloft helemaal gelukt!!! Het ging allemaal heel natuurlijk en het lukte je zelfs om foto's te maken met mijn ogen open ;) Ook laten wij trots ons foto-album aan iedereen zien. Bedankt voor alles! Groetjes Panco en Contessa

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Chris en Petra Remmerswaal

Hoi Marc, Het s nu alweer bijna 5 maanden geleden dat we zijn getrouwd, we kijken nog steeds vaak in het mooie fotoalbum. Het zijn prachtige foto's, we zijn er heel erg blij mee! Groeten, Petra & Chris Remmerswaal

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Desiree & Martin

Beste Marc, We zijn erg blij met ons mooie fotoboek! Je hebt er echt een leuk boek van gemaakt en we blijven er steeds in kijken. Het was erg leuk om met jou op pad te gaan in Voorburg, we hebben er van genoten. Groetjes, Desiree & Martin

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Stefan & Judith van Olst

Hoi Mark, Nogmaals bedankt voor alles dankzij jouw geweldige foto's is onze trouwdag op een ontzettend gave manier vastgelegd. We genieten nog na van het prachtige album dat je hebt afgeleverd! Top bedankt! Groet, Stefan & Judith van Olst

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Rob & Cora Merizon

Hoi Marc nog heel erg bedankt voor onze trouwfoto's die je hebt gemaakt op 9 september. We hebben erg genoten van deze zonnige dag, en voordat je het weet is er een jaar voorbij. We gaan je zeker aanbevelen bij andere paren die gaan trouwen in onze vriendenkring. Wij wensen jou en je gezin een goed foto jaar verder en dat we elkaar toch nog eens ergens zullen zien. groetjes Rob en Cora

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Menno en Melina

Hoi Marc, We zijn nu met het album bezig en wat zijn het toch mooie foto's geworden! Je gaf veel tips -zowel vooraf als op de dag zelf- en je hebt ons echt vastgelegd zoals we zijn. Heel erg bedankt voor alles! Groetjes, Menno en Melina

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Sabine & Guido

Hallo Marc, Herzlichen Dank für die tollen Fotos von unserer Hochzeit. Wir mußten an nichts denken - Du hast selbst an alle wichtigen Fotos gedacht und dadurch konnten wir unser Fest sorgenlos genießen. Toll war auch, da's Du uns und unserer Familie ganz konkrete Anweisungen für das Posieren für die offiziellen Fotos gegeben hast - das war wirklich sehr hilfreich ! Alles Liebe Sabine & Guido

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Natascha en Sjaak

Hoi Marc, We zijn ontzettend blij met de fotoreportage die je voor ons hebt gemaakt op 6 Mei. Je hebt onze dag hiermee echt compleet gemaakt. Zodra we de foto's bekijken komt het gevoel van deze dag weer terug en hebben we gelijk weer een glimlach op ons gezicht. Dankjewel voor al je tips en ideeën ! Groetjes, Natascha en Sjaak

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Armand, Deborah & Anthony

Beste Marc, Heel erg bedankt voor de geweldige foto's die je hebt gemaakt van onze bruiloft op vrijdag 24 September 2010. Wij zijn super tevreden met het resultaat en de foto's zijn echt een weerspiegeling van hoe leuk onze dag was. Wat hebben we gelachen! Alles was erg ontspannen en soms hadden wij helemaal niet in de gaten dat je er was. Onze familie en vrienden vonden het resultaat van het trouwboek ook erg mooi en speciaal. En dat je onze foto nog gebruikt voor je flyers helemaal top! groetjes, Armand, Deborah & Anthony

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Ferdi & Linda

Hoi Marc, Super bedankt voor de reportage die je gemaakt hebt op onze bruiloft.. de foto's zijn heel mooi en het fotoalbum is perfect, krijgen veel complimenten over het trouwalbum.. het canvasdoek wat we bij jou Besteld hebben is ook super en mooie kwaliteit! Bedankt!! Ferdi & Linda

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Chris & Geerke

Hoi Marc, Via deze manier nog bedankt voor de prachtige foto's. Je hebt onze trouwdag prachtig vastgelegd. Iedereen die het ziet vindt de foto's mooi. Mijn zusje en haar vriend zijn overtuigd dat ze jou ook willen als fotograaf bij hun bruiloft in mei dus tot dan! Groetjes Chris en Geerke (Zevenhuizen)

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Wouter en Lydia

Beste Marc, Iedereen vindt het boek en de foto's erg mooi en bij ons passen heel erg bedankt. groetjes Wouter en Lydia

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Maurice en Samantha

Hoi Marc, Bij deze willen je nogmaals bedanken voor de ontzettend mooie foto's die je hebt gemaakt op onze trouwdag op 08-09-2010. Ook van ons zoontje van 5 jaar oud heb je mooie foto's gemaakt. Wij zijn er erg blij mee en ook de de mensen aan wie we het album laten zien zijn goed te spreken over de foto's! Bedankt! Groetjes Maurice, Samantha en Jaimey

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Danny & Robin Noordermeer

Beste Marc, Heel erg bedankt voor de geweldige foto's die je hebt gemaakt van onze bruiloft op vrijdag 27 augustus 2010. Wij zijn super tevreden met het resultaat en de foto's zijn echt een weerspiegeling van hoe leuk onze dag was. Wat hebben we gelachen! Alles was erg ontspannen en soms hadden wij helemaal niet in de gaten dat je er was. Onze familie en vrienden vonden het resultaat van het trouwboek ook erg mooi en speciaal. groetjes van Danny, Robin & Joy

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Michel en Karen

Beste Marc, Enorm bedankt voor de fantastische reportage die je van onze trouwdag gemaakt hebt. Vanaf het begin bij de kennismaking wisten we al dat het helemaal goed zat! Je bent heel enthousiast en hebt ons echt op ons gemak gesteld. Ook heb je enorm veel oog voor detail, wat maakt dat we schitterende foto's hebben! Het trouwalbum, volledig door jou verzorgd, is helemaal geweldig! Zo mooi! We hebben hele leuke reacties gehad. Aan enkele aankomende bruidsparen hebben we jou al aangeraden! Nogmaals enorm bedankt! Groetjes, Michel en Karen

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Tom & Sheila

Op 08 september zijn wij getrouwd in Vogelpark Avifauna. Marc, je hebt werkelijk schitterende foto's gemaakt van de Araceremonie. Wij zijn DIK tevreden. Inmiddels hebben we ook ons fotoboek en de foto's komen er prachtig in uit.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Vinaya & Cleo

Hoi Marc, Superbedankt voor de prachtige reportage en het nog mooiere boek. De dag was heerlijk ontspannen, en we hebben echt alle foto's die we in gedachte hadden zonder het te hoeven zeggen! We zouden je zo aanbevelen voor iedereen in de omgeving Zoetermeer! Groetjes, Cleo & Vinaya

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Marijke en Michiel Vijverberg

Onwijs bedankt voor de reportage van onze dag,ook al hebben wij hem klein gehouden het is onwijs leuk geworden en zeker op het boek hebben wij hele leuke reacties gekregen. We vonden het erg leuk dat je foto's van de boot (met ons erop) hebt gemaakt (zelf moest je nu een stuk wandelen maar dat maakte je niet uit). Dank je wel, Marijke en Michiel Vijverberg

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Jim en Stella

Wij zijn op 8 mei getrouwd en vonden het heel er leuk dat Marc de foto's heeft gemaakt. Ze zijn echt heel mooi geworden en ook het boek was helemaal fantastisch. Zelfs ons zoontje van 4 die nooit op de foto wil staat zo onwijs leuk op de foto's. Echt helemaal top!!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Maciej en Monique

Wij zijn uitermate tevreden met de reportage die van onze trouwdag gemaakt is. Je was aanwezig, zonder dat je het merkte en dat heeft hele mooie en spontane foto's opgeleverd. Het fotoboek is ook schitterend geworden en we hebben daar heel veel positieve reacties op ontvangen. Nogmaals heel veel dank hiervoor!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Wilma & Remco

De manier waarop jij je opstelde tussen onze gasten is volgens ons precies zoals het moet, je bent heel enthousiast, op het juiste moment op de juiste plek en toch heel onopvallend aanwezig! De foto's van jou beschrijven onze dag van begin tot eind. Mede dankzij jou is onze dag een onvergetelijke dag geworden! Bedankt Wilma & Remco

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Sherif en Melanie

Wat een geweldige dag hebben wij gehad met een geweldige fotograaf! Je gaat zo relaxed te werk en de foto's zijn zo mooi geworden. We vonden het heel fijn dat jij ons hebt gefotograveerd op 10- september!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Marcel & Wendy

Wij willen Marc bedanken voor de schitterende bruidsreportage die gedaan is op 17-09-2010. We zijn zeer tevreden over het resultaat van de fotos, dvd en fotoboek, en hebben Mentel fotografie ervaren als een zeer professionele fotograaf. Zoekt u een professionele fotograaf dan kunnen wij Mentel fotografie zeker aanbevelen Bedankt Marcel & Wendy

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Astrid en Oscar

Beste Marc, Hierbij nog even berichtje over onze trouwreportage op 19 mei 2010. Wij vonden je een betrouwbare fotograaf die rustig op de achtergrond blijvend de belangrijke momenten heeft weten vast te leggen. Spontane foto's van ons en van de receptiegasten completeerden het beeld van de dag. Wij hebben van onze trouwdag genoten en dat straalt ook van de foto's af. Groeten, Astrid en Oscar

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Marcel en Jantine

Nu, een paar weken ons fotoboek in huis en we genieten er nog regelmatig van. 24 Juni was een prachtige dag en het boek is een mooie herinnering. We hebben het al aan veel mensen laten zien en iedereen vind het erg mooi. Het is echt een samenvatting van heel de dag...niets overgeslagen. Marc, bedankt en wellicht tot ziens in de toekomst! Groeten Marcel en Jantine

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Danielle en Richard

2 Juli j.l. was een schitterende dag, mede door de prachtige foto's die we van jou hebben ontvangen. Vorige week hebben we het boek opgehaald en wij, maar ook iedereen die hem ziet, vindt het er schitterend uitzien. Een mooie herrinnering aan deze dag. Zonder prominent op de voorgrond te treden wist jij de mooiste momenten vast te leggen. Bedankt daarvoor! Danielle en Richard

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Patrick en Ellen

Wij hebben gister ons fotoboek opgehaald en hij is super! We hebben een hele mooie dag gehad [11 juni]. Marc heeft ervoor gezorgd dat we nog vaak zullen terugkijken op deze dag. We vinden je een erg goede, leuke en gezellige fotograaf. Ook metonze twee kinderen klikte het goed waardoor er mooie foto's zijn gemaakt. Super Bedankt

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Michel & Judith

We hebben Marc als een prettige fotograaf ervaren die veel oog heeft voor details, die wanneer nodig zich goed op de achtergrond houdt en toch de juiste foto's weet te maken. Belangrijke momenten worden creatief op verschillende manieren door hem vastgelegd, zodat je naderhand voldoende mogelijkheden hebt om je complete fotoboek samen te stellen. Zelf hebben wij voor het maximale effect het grootste fotoboek gekozen. Is écht een aanrader, wat ons betreft! Het kost wel iets, maar dan heb je ook wat. Wij zijn blij met ons boek en willen Marc hierbij nogmaals bedanken voor het resultaat van onze trouwreportage!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Shirley en Roy van der Graaf

Hoi Marc, We willen je nog even heel hartelijk bedanken voor de schitterende foto's van de mooiste dag van ons leven op 18 juni. Je bent een geweldig persoon en een fantastisch goede fotograaf, naast de geweldige fotoreportage zijn de spontane foto's ook waanzinnig. Als iemand ons ooit vraagt of wij een goede fotograaf weten dan sturen we ze meteen door naar jouw. Nogmaals ontzettend bedankt!!! En misschien tot ziens (misschien als we een tweede kindje verwachten voor zwangerschapsfoto's of een familiefoto) Groetjes Roy en Shirley en natuurlijk Beaudine

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

thijs en danielle

Hoi Marc, We willen je bedanken voor de topfoto's die je voor ons op onze bijzondere dag hebt gemaakt!! We vonden het erg fijn dat je onze fotograaf was je was erg relaxed en het resultaat is super geworden!! We zullen je zeker aanbevelen bij anderen die een fotograaf zoeken in de toekomst Superbedankt groetjes thijs en danielle

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Barry& Wendy Lotgerink Bruinenberg

Marc, wat was je een prettige fotograaf in je aanwezigheid! Je bent een fijn iemand om de hele dag om je heen te hebben en je maakt ook nog eens geweldige foto's! We zijn heel tevreden over het resultaat en ook de opmerkingen van anderen zijn hierover heel positief! Heel veel complimenten van ons uit en we komen zeker nog eens terug!! Bedankt voor alles! Mede door de foto's en de albums is onze dag een geweldige dag geweest en kijken we hier nog meerdere keren glimlachend en vol geluk op terug! heel veel succes met alles en tot ziens!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Fam Schippers

Hoi Marc, Onwijs bedankt voor de prachtige foto's!!!!! Echt geweldig zijn ze geworden! Ondanks het begin... hihihihihihihi. Succes, en we zullen je zeker aanbevelen. Groetjes Ed, Monique, Ricardo en Michael Schippers

Diana en John

Hallo Marc! We willen je hierbij bedanken voor de schitterende fotoreportage en het door ons uitgekozen album. We zijn er ontzettend blij mee en wat ons betreft steek je met kop en schouders boven andere fotografen uit! Schitterend zoals je met achtergronden en licht speelt en hoe je mensen weet te 'vangen' op de foto, zonder dat ze het doorhebben! Onze trouwreportage oogst dan ook bij iedereen succes! We zijn van plan nog contact met je op te nemen voor een mooie reportage van onze katten, dus tot mails! Met vriendelijke groeten, Diana en John.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Saber & Esther

Hoi Marc! Je foto's zijn schitterend. Dank voor deze mooie herinnering aan de mooiste dag in december (12-12). groet, Saber & Esther

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Johan & Margreet

Hoi Marc, Bij deze nog een berichtje van ons. Wat zijn wij blij met onze foto's!! Degene die tot nu toe de foto's gezien hebben zijn allemaal vol lof over je werk! Super gedaan! We willen je nogmaals heel erg bedanken. Groetjes Johan & Margreet

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Bas en Wietske

Hallo Marc, Via deze weg nogmaals bedankt voor de mooie foto's! Ze zijn stuk voor stuk prachtig. En we staan er niet een keer op met onze ogen dicht haha. Groetjes Bas en Wietske

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Frank en Karin

Hoi Marc, Bedankt voor de fantastische reportage van ons huwelijk op 5 september 2009. Het ging er relaxed aan toe, waarbij jij niet dominant aanwezig was en een goede sfeer kon creëren met het al genoemde resultaat. Ook in onze familie- en vriendenkring zijn de reacties lovend. Nogmaals bedankt en heel veel succes in de toekomst. Groetjes, Frank en Karin

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

sandra,sjaak,quincy

Hoi marc mij willen je laten weten dan wij onwijs blij en zeer tevreden zijn over onze trouwalbum en de foto's op dvd ook de familie en vrienden zijn zeer tespreken over de foto's nogmaals bedankt voor onze fotoreportage op 2 oktober mvg de familie van boekel

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Mattijs en Corine

Hoi Marc, bedankt voor de mooie zwangerschaps fotoreportage! Een mooie herinnering die voor ons heel belangrijk is! Je nam echt de tijd voor ons, de sfeer was erg ontspannen en alles kon. Daarbij was je ervaring en inzicht erg prettig. De foto's zijn super mooi geworden! Onwijs bedankt!! Groetjes Mattijs en Corine van Zuilen

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Dear Marc, Our wedding pictures are beautifull, we are very happy with all the images you captured at our wedding, the quality is great as it is your eye for detail. The portrait photos that you made from some of our family members are especially nice and professional, they were all very surprised to see them!. You even photographed moments we had not even forseen, and it all made a wonderful and complete memory for us to keep and look back to it. Thank you very much for your profesionalism and your kind, friendly attitude. We wish you all the best and we will keep you in mind for our next especial event. Kind regards,

Ronald en Sofie Sluimer

Hallo! Dankjewel voor de mooie foto's en het prachtige boek. Ons hele gezelschap was enthousiast over jouw spontane,beleefde maar ook onopvallende aanwezigheid. Vooral de mooie portretfoto's van onze gasten en onszelf toonden de oprechte emoties van onze huwelijksdag en hebben dan ook veel indruk op ons gemaakt. Groetjes, Ronald en Sofie

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Trees & Alexander

Hoi Marc, Dank je wel voor de mooie herinnering aan onze onvergetelijke dag. De foto's en het boek zijn echt prachtig. We halen de grote dag vaak terug met jouw foto's. Groetjes Trees & Alexander

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Esther de Waard van Aalst

Hoi Marc, Bij deze wil ik je nog van harte bedanken voor onze mooie foto's, het schitterende album en de goede samenwerking op de dag zelf. We hadden ons geen betere fotograaf of foto's kunnen wensen! Bedankt! Ronald en Esther

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Beste Marc, Bedankt voor de mooie foto's en het mooie fotoboek. Tijdens het uitzoeken van de foto's op de DVD (waar we niets extra voor hoefden te betalen)waren we verbaasd over de hoeveelheid foto's en de momenten die je wist te vangen. Wij hebben je de hele ceremonie nauwelijks opgemerkt. Ook is de reportage in het park heel soepel en ontspannen verlopen. Met een prachtig eindresultaat. met vriendelijke groet,

Maya & Henkie

Hoi Marc, Heel erg bedankt voor de mooie, super foto's!!! Het was echt een dag om niet te vergeten, en dankzij jouw foto's kunnen we daar keer op keer weer van genieten. Ondanks dat we best gespannen waren, wist jij daar goed op in te spelen, en viel het allemaal mee. Ik zal jou zeker aan mijn kennissen, familieleden, en vrienden aanraden. En natuurlijk zie je ons terug, want we zouden het erg fijn vinden als je tzt een mooie foto van onze baby wilt maken. Nogmaals erg bedankt voor alles! Groetjes Maya & Henkie van der Sluijs

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Dennis en Sabrina

Hoi Marc, Wij willen jou bedanken voor de hele mooie fotoreportage op onze huwelijksdag! De fotoshoot was heel leuk om te doen. Gelukkig waren we na de fotoshoot vrij om te gaan waar we wilden en hoefden we gelukkig niet meer te poseren. Jij kunt goed inschatten welke situaties mooie kiekjes opleveren. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat! Groetjes Dennis en Sabrina

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Jeroen & Angelique

Hoi Marc, Bedankt voor de mooie bruidsfoto's en het mooie album. Ook de bruidegom staat er leuk op! ;-) Je hebt het erg goed gedaan! Nogmaals dank. Groetjes, J&A

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Ilan en Bibi

Hoi Marc, Bedankt voor de prachtige bruidsreportage. Niet alleen waren de foto's mooi, ook paste jij als persoon perfect bij deze dag. Je was kalm, (soms best handig op zo'n drukke dag....)grappig en onzichtbaar op de momenten dat je dat moest zijn. Wij zijn supertevreden en zullen jou bij iedereen aanraden. Groetjes, Ilan en Bibi

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Ferry en Iris

Hoi Marc, Wij hebben vandaag de foto's van onze trouwdag van 5 juni jl ontvangen en zijn hier erg blij mee. Wat een professionele kiekjes, met veel oog voor detail! Wat we vooral fijn vonden is dat alleen de reportage geposeerd was en voor de rest zijn het allemaal spontane foto's, precies zoals we wilden. We willen je erg bedanken, de foto's laten precies zien hoe onze dag is geweest en we worden erg blij van de foto's. Groetjes Ferry en Iris

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Eliette en Aad

Beste Marc, Via deze weg laten wij het nogmaals weten hoe blij wij met jouw fotoreportage waren!!De reportage geeft voor ons echt de hele dag weer zoals wij die ook beleeft hebben! Mensen die een fotograaf zoeken, twijfel niet en neem contact op met Marc! Groetjes Eliette en Aad

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Casper en Nancy Zijlstra

Hoi Marc, We willen je bij deze nog even bedanken voor het fotograferen op onze bruiloft op 29 Mei. De fotos zijn waanzinnig leuk, we zijn verliefd op de foto met de duig, wow, precies de goede timing. Je bent een rustige , vriendelijke man, en je kan ook nog goed met kinderen omgaan. We hebben geen spijt dat we voor jouw hebben gekozen. We zijn nu druk met het maken van een digitaal fotoalbum, echt leuk om dat zelf te doen, en we hebben zat fotos. Groetjes Van Ons.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Maarten & Mary-Jane

Hallo Marc, Een tijdje terug hebben wij een zwangerschapsfotoshoot gedaan bij jou. Wij hebben enorm genoten en zijn erg blij met het resultaat. Vandaag is onze dochter Zoë geboren! De foto voor het geboortekaartje is zeker een winnaar! Nogmaals onwijs bedankt! Vriendelijke groeten, Maarten & Mary-Jane.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Marlon & Erna

Marc, Ontzettend bedankt voor de geweldige foto's die je op 12 december op onze bruiloft hebt gemaakt! Mede dankzij jou hebben we een onvergetelijke dag gehad! We zijn heel erg blij met het resultaat en zullen zeker aan je denken bij een andere belangrijke gelegenheid! We genieten iedere dag nog na van de geweldige reportage die je hebt gemaakt! Groeten, Marlon & Erna Kruis

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Nick en Angelique

Beste Marc, Onze trouwdag was op 26 september, wij zijn destijds in de avond getrouwd. Het was nog even de vraag of alle foto's wel zouden lukken aangezien de meeste foto's in de loop van de avond gemaakt zouden worden in het donker. Van de circa 400 foto's die je hebt gemaakt waren er 1 of 2 onscherp. De rest zag er verbluffend goed uit. Wat waren wij blij! Dankzij jou hebben nu een mooie herinnering in de vorm van jou foto's aan onze huwelijksdag. Later hebben we nog een afterparty/ fotoavond gehouden met onze familie en vrienden en iedereen was ontzettend blij met het mooie resultaat. Met als gevolg dat je zeker nog een aantal boekingen in de loop van het jaar kan verwachten. En ook wij zullen zeker in de toekomst nog een keer een beroep op je doen. Al met al willen we je ontzettend bedanken, voor je rust, lieve woordjes en de ongeloofelijke mooie foto's. Met vriendelijke groeten, Nick en Angelique

Rob en Iwona

Hoi Marc, Op 12-09-2008 zijn wij getrouwd en heb je ontzettend mooie foto's gemaakt. Wij keken onlangs weer door het boek en dachten...tijd om een leuk bericht op het gastenboek achter te laten. We vonden je een hele enthousiaste en leuke man die precies wist hoe hij een professionele fotograaf kon zijn op onze grote dag. Je bent echt een topper! We kunnen en zullen je aan iedereen aanraden en genieten nog jaren van je prachtige foto's. Groeten, Rob en Iwona Scheepers

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Tiny & Giel

Beste Marc, Wij zijn uiterst tevreden met de reportage die je hebt gemaakt op onze trouwdag. Op een zeer gemoedelijk manier heb je van ons hele leuke en hele mooie bruidsfoto's gemaakt. Hierop is duidelijk zichtbaar hoe wij mede dankzij jou op een ontspannen manier van een heerlijke onvergetelijke dag hebben kunnen genieten en vertonen dit nog bijna wekelijks aan familie, vrienden en kennissen. Wij danken je hartelijk voor de prettige geleverde dienst met een kwalitatief hoogstaand resultaat en zullen je zeker willen aanbevelen aan mensen die gebruik willen maken van de diensten van een goede fotograaf. groetjes Tiny & Giel

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Vincent & Petra

Hallo Marc, Op 10 oktober 2008 heb jij onze bruidsreportage verzorgd, we zijn heel erg blij met het eindresultaat! Het is een prachtig boek geworden, we krijgen alleen maar complimenten. Tijdens de fotoreportage zelf vonden we je heel rustig en professioneel en vol leuke ideeen. Ook de dvd met alle foto`s bekijken we nog vaak. Een hele mooie herrinnering aan een hele mooie dag. Bedankt voor alles!! Vincent & Petra

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Martin en Laura

Beste Marc, Ontzettend bedankt voor de mooie foto's die je op onze trouwdag hebt gemaakt. Het boek is super mooi geworden, een prachtige herinnering! Martin en Laura Hansen

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Johan en Janou

Beste Marc, Het is al weer een enige tijd geleden (28 augustus 2008) maar onze mooiste dag uit ons leven zit nog vers in ons geheugen! Een van de belangrijkste redenen waarom die dag nog vers in ons geheugen zit, is de geweldige fotorapportage, die jij hebt verzorgd. Vanaf de eerste minuut voelden we ons op ons gemak bij je en dat heeft geresulteerd en geweldig mooie foto's, die gelukkig niet alleen door ons schitterend worden gevonden, maar ook door onze vrienden en familieleden! Wij willen je echt ontzettend bedanken voor alle inspanningen en mooie foto's, kan je echt aan iedereen aanraden! Het Beste, Johan en Janou Brinkel

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Bharat en Chalinie

Beste Marc, Erg bedankt voor de geweldige fotoreportage gedurende ons huwelijk! Wij hebben je als zeer prettig en professioneel ervaren. Zowel de foto's als het fotoboek zijn boven onze verwachtingen uitgekomen. Wij raden echt iedereen aan zijn of haar belangrijke momenten door jou vast te laten leggen. Wij wensen je verder heel veel succes in de toekomst! Groeten van Bharat en Chalinie.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Erwin en Marjolein

Beste Marc, we willen je bedanken voor de prachtige foto's die je hebt gemaakt op onze trouwdag. We hebben al veel positieve reacties van mensen gehad, erg leuk. We zullen zeker vaker een reportage door Mentel fotografie laten maken. groetjes Erwin en Marjolein

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Arjan en Nathalie

Hallo Marc, We willen je ontzettend bedanken voor het geweldige fotoboek van onze trouwdag op 05-09. We zijn er erg blij mee! Krijgen ook van iedereen positieve reacties. Bedankt en misschien tot ziens! Groetjes, Arjan en Nathalie

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Carin en Arno

Beste Marc, Via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor de geweldige trouwfoto's en het album wat je voor ons hebt gemaakt. De manier waarop jij te werk ging was voor ons erg relaxed en vooral ook gezellig. We hebben geen moment het gevoel gehad dat we aan het ' poseren ' waren. Mede dankzij jou is het een dag geworden om nooit te vergeten en waar we met plezier op terugkijken, dankzij de mooie foto's. Groeten Carin & Arno

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Hugo en Angelique

Hallo Marc, Wij willen je hartelijk danken voor de mooie foto's die jij hebt gemaakt van onze trouwdag. Wat wij zelf ook erg goed en mooi vinden, zijn de detailfoto's die jij hebt genomen. Het fotoboek is geweldig en we krijgen dan ook veel complimenten van familie en vrienden. Marc, nogmaal hartstikke bedankt voor je inzet, creativiteit, originaliteit en geduld ;). Until we meet again... Groet, Hugo en Angelique

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Elise

Hoi Marc, De fotoshoot afgelopen vrijdag vond ik ontzettend gaaf om te doen. Het viel allemaal erg mee en ik was heel ontspannen. Fijn dat je overal zo de tijd voor nam en zo precies hebt gewerkt. Dank je wel voor het supermooie resultaat! Groetjes Elise

Jaco en Marijke

Hoi Marc, Op 08-08 heb jij van onze mooie trouwdag foto's gemaakt. We vonden het op de dag zelf al super en toen we de foto's eenmaal op DVD zagen waren we ontzettend blij. Nu we eenmaal het fotoboek hebben familie en vrienden dit zien krijgen we erg leuke reactie's dat iedereen de foto's erg mooi vind!! We zijn dus ontzettend blij dat jij onze foto's hebt gemaakt! Een super herinnering aan onze trouwdag!! Bedankt! Jaco en Marijke Bouwer

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Ginny & Roland

Hoi, Marc, namens ons tweetjes bedankt voor het mede mogelijk maken van een onvergetelijke dag. De foto's zijn prachtig en oogsten familie- en vriendenbreed de nodige ooh's en aah's. Voor ons ook een herinnering om te koesteren. Tijdens het bekijken beleef je weer de hele dag en dan als extra alle momenten waarop wijzelf druk bezig waren met vanalles en iedereen en het zo totaal niet in de gaten hadden dat wij of onze dierbaren heel leuk 'geschoten' werden. Het aloude cliché '1 beeld zegt meer dan 1000 woorden' krijgt mede dankzij jou een geheel nieuwe dimensie. Groetjes, Ginny & Roland

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Anita en Marcel

hallo marc, We willen je graag bedanken voor de mooie reportage die je gemaakt hebt van ons huwelijk. Het album met harde kaft is echt super mooi, we zijn er heel blij mee. Nogmaals bedankt ! Groetjes anita en marcel

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Karin en Keith

He marc. 16 aug. heb jij voor ons de foto's gemaakt van een geweldige dag. De foto's zijn absoluut prachtig geworden. En het boek is ook helemaal geweldig. Plus een super snelle service met de foto's gelijk de volgende dag op dvd, zodat gelijk konden nagenieten. Of te wel had niet beter gekunt! Zal je zeker aan raden voor kennisen. Bedankt voor alles Groetjes Karin en Keith Brownlee

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Alessandro & Fabrizio

Dear Marc, we appreciated very much the work you did for us. Your photo book has captured the essence of our weeding: the emotions and the fun of our greatest day. It's a great memory, everytime we look at that we are still living the same emotions. Thank you. Alessandro & Fabrizio

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Yvonne en Marco

Hoi marc bedankt voor de fantastische foto's van ons huwelijk. we vonden het ook erg gezellig dat je er was en dat je hele mooie ongedwongen foto's heb gemaakt. het album is perfect geworden met alle creativieteit van je groetjes Yvonne en Marco

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Art en Danielle

Beste Marc, Via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor de mooie foto's die je gemaakt hebt tijdens onze bruiloft. Hoe vaker we naar de foto's kijken des te meer mooie plaatjes we vinden. We zullen zeker nog meer foto's laten bewerken en afdrukken. Bedankt voor je snelle service, de mooie foto's en je algehele rustige aanpak die al heel snel vertrouwd en goed aanvoelde! Groeten Art en Danielle

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Jeroen & Alinde

Beste Marc, Beter laat dan nooit... Wij willen je heel erg bedanken voor het maken van de foto's op onze bruiloft. Wij hebben een onwijs leuke dag gehad en genieten iedere keer nog na als we het fotoboek bekijken. Groetjes, Jeroen & Alinde

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Claudia & Gerbrand

Hoi Marc, Via deze weg willen we je nogmaals bedanken. De foto's zijn precies geworden zoals we wilden. Modern en vrolijk. Superweer, Superdag, Superfoto's. Bedankt!! Claudia & Gerbrand

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Alexander en Debbie

Hoi Marc, We willen je heel hartelijk danken voor de mooie bruidreportage die je gemaakt hebt van onze bruiloft afgelopen 16 mei 2008. Het zijn echt de foto's geworden die wij graag wilden. Ook het boek en de kleine boekjes voor onze ouders zijn helemaal in de smaak gevallen. Bedankt voor al je mooie foto's en de gezelligheid, vrolijkheid op onze dag. Ondanks de regen hebben we er echt van genoten, mede dankzij jou. Groetjes Alexander en Debbie van Dommelen

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Bas en Nathalie

Hallo Marc, Wat een super foto's heb jij voor ons gemaakt! Wij zijn zo blij dat we bij jou terecht zijn gekomen en dat wij jou onze dag hebben laten vastleggen. Wij willen je heel erg bedanken! Onze familie, vrienden, kennissen en andere nieuwsgierigen zoals de abtenaar zei laten wij zeker weten dat jij (Mentel fotografie) onze foto's hebt gemaakt. Met veel groetjes uit Delft van Bas en Nathalie

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Arnold en Judith

Hoi Marc, Nog bedankt hoor, voor de mooie fotoreportage, wij vonden niet alleen de foto's mooi, maar we zijn ook tevreden over de gang van zaken vooraf en achteraf. We vonden het fijn hoe je je opstelde op onze trouwdag, je was een rustig persoon met humor, en had oog voor detail. Bedankt! Arnold en Judith

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Marc & Nathalia

Hey Marc, Een onvergetelijke dag is vastgelegd en dat is helemaal te zien in ons trouwboek! Super mooi zijn de foto's geworden in combinatie met het nieuwe boek wat je in jouw assortiment hebt opgenomen! Zoveel complimenten gekregen..... Groetjes Marc & Nathalia

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Merel

Hallo Marc! Hartstikke bedankt voor de leuke en vooral mooie fotoshoot van gisteren! Mijn schoonfamilie (en ikzelf uiteraard) zijn erg tevreden over het resultaat. Met zo'n groot gezelschap is het toch moeilijk om iedereen leuk op de foto te krijgen, maar dankzij jou is het gelukt! Het was een onvergetelijke dag voor allemaal, m'n schoonmoeder wordt tenslotte maar 1 keer 60! Groetjes, en wellicht tot gauw! Merel

Niels Mariella en Lieke

Hoi Marc, We willen je onwijs bedanken voor de geweldige foto's van onze bruiloft!! We zijn er erg blij mee en inmiddels heeft iedereen ze gezien en alleen maar leuke reactie's!! 2 mei een dag waar we met veel plezier op terug kijken mede dankzij jou. Bedankt! Groetjes Niels Mariella en Lieke P.S. We nemen binnenkort even contact op voor de vergroting.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Astrid en Sweder

Hoi Marc, Wij willen even kwijt dat we onze zwangerschapsfoto's erg gaaf vinden. We zijn nu aan het bedenken welke we laten bewerken..moeilijk hoor!! Je gaat van ons horen! Groetjes Astrid en Sweder

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Guido en Evelien Hofstede

Beste Marc, We willen je ontzettend bedanken voor je mooie bruidsreportage. Je was voor ons de ideale fotograaf! Iemand die de tijd neemt en kwaliteit aflevert. Bij de kennismaking kregen we gelijk het gevoel dat we goed zaten en je hebt ons inderdaad niet teleurgesteld. Je rustige manier van doen zorgde bij ons dat we redelijk ontspannen waren. Dat we zelf ons album kunnen maken is een punt van overweging geweest bij onze keus voor fotograaf en daarin ben je redelijk uniek. BEDANKT! Guido en Evelien Hofstede

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Nicole Jannink / Arjan van Gemert

Hoi Marc, bedankt voor de service dat we zo snel bij je terecht konden.... De foto's zijn heel erg leuk geworden, we hebben ze gisterenavond nog eens op ons gemak bekeken. Het wordt nog moeilijk kiezen welke we op canvas willen hebben ;-) Zodra we de beslissing hebben genomen, mail ik je de keuze door. Nogmaals bedankt! Groetjes Nicole

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Erwin & Sharon

Zo'n mooie tijd op een hele mooie manier vastgelegd is precies wat we wilden! De foto's zijn goed gelukt en voor herhaling vatbaar! Bedankt en wie weet tot ziens.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Dennis en Samantha

Hoi Marc, gister dan alsnog het definitieve boek opgehaald. In 1 woord geweldig! Je hebt de mooiste momenten van die dag ontzettend goed weten vast te leggen. We zouden je zeker zo aanraden bij een ieder die nog op zoek is naar een fotograaf! Hartstikke bedankt voor alles en wie weet tot ziens! Groetjes, Dennis en Samantha Hijman

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Priscilla, Mervil & Cheyenne

Beste Marc, Ontzettend bedankt voor de mooie foto's, we zijn erg tevreden met het resultaat! Zoals al eerder aangegeven zullen wij in de toekomst zeker weer een beroep op jou doen. Succes verder en wellicht tot ziens! Groeten Priscilla

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Nilson & Suely

Hey Marc, Wij zijn vandaag bij u geweest voor zwangerschapfoto's, en het resultaat was fantastisch. We zijn zeer tevreden met de fantastische foto's die u heeft gemaakt. Bedankt voor alles. Met vriendelijke groet, Nilson & Suely

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Alex en Lotte

Hoi Marc, we hebben gisteravond ons fotoboek bij je opgehaald en we zijn super enthousiast! Jeetje wat een geweldige dag was het en wat een super reportage heb jij ervan weten te maken! De foto's in het oceanium zijn echt fantastisch! En de kaft is ook heel gaaf geworden die foto het lijkt wel zomer! Nogmaals bedankt Marc door jou is 15 februari een nog mooiere dag geworden! Hopelijk tot ziens! Groetjes, Alex en Lotte

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Ludo & Josine

Hoi Marc, Heel erg bedankt voor de geweldige foto's. We zijn er erg blij mee! Het is leuk om te zien hoe je alle speciale momenten van zo'n hele dag hebt weten vast te leggen. Zo kunnen wij elke keer de dag een beetje herbeleven. Nogmaals heel erg bedankt, Groetjes Ludo & Josine

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Marco & Jill

Hoi Marc, Ontzettend bedankt voor de prachtige foto's die je gemaakt hebt tijdens onze bruiloft. Vooral tijdens de ceremonie hadden we niet eens door dat er zoveel foto's gemaakt zijn. Het fotoalbum is inmiddels al door de hele familie gezien en iedereen, inclusief onszelf, was er helemaal weg van. Op de dag zelf kon je al niet meer stuk bij ons en onze familie en nu iedereen de foto's en het album heeft gezien al helemaal niet meer! Een prachtig aandenken aan deze voor ons hele bijzondere dag. Wanneer de eerste zwangerschap zich aandient, kun je zeker een telefoontje verwachten voor een nieuwe rapportage. Nogmaals super bedankt en tot ziens! Marco & Jill van Meurs

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Freert en Saskia

Hoi Marc!! Onwijs bedankt voor de mooie foto's die je genomen hebt, op onze bruiloft. het was super!!! We denken dat het boek ook super wordt, als iemand een fotograaf nodig heeft, zullen we je zeker aanraden. De bruidskinderen vonden je ook super. groetjes, Freert en Saskia Bregman-Sluiter.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Edwin en Willemijn

Hoi Marc, Bedankt voor de mooie reportage en het schitterende album. Veel momenten van deze fantastische dag heb jij op schitterende wijze vastgelegd. Edwin en Willemijn

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Erik en Marije

Beste Marc, Bedankt voor alle mooie foto's die je van ons gemaakt hebt! We zijn erg blij met ons album, met prachtige combinaties en composities. De manier waarop je aanwezig was tijdens de dag zelf, was prettig en niet opvallend. Juist daardoor zijn er ook onverwachte foto's gemaakt. Groet, Erik en Marije

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Edgar en Cindy

Hoi Marc Ook wij willen je nog ontzettend bedanken voor de reportage (op 24 oktober als ik het goed heb) die je hebt gemaakt van ons, toen nog zwanger! De foto's zijn heel mooi geworden en zelfs onze dochter Chloë staat er super op (terwijl ze zich normaal nooit laat fotograferen). Inmiddels hebben we een tweede dochter gekregen op 3 december en haar naam is Chaira Rowen. Voor onze volgende sessies als gezin zullen we zeker in de toekomst een beroep op je doen. Bedankt en succes. Groeten Edgar, Cindy, Chloe en Chaira

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Nicole

Hi Marc Ich hatte bei dir am freitag mein erstes shooting ,und musste sagen das ich mich bei dir woll gefuhlt habe. Auch die staylistin war voll gut wusste nicht das ich soviel mit mir machen kann. Und ich fand es supper von dir das du nur den ganzen Mittag fur mich zeit genommen hast ,auch sind die bilder voll supper geworden. ich komm jeder zeit zu euch zuruck Gruss Nicole

Arthur en Sabrina Haas

Hoi Marc, Via deze weg willen wij je hartelijk bedanken voor de geweldige bruidsreportage. De foto's zijn ook echt perfect geworden, en hebben dus een mooie herinnering aan die mooie dag. Hopelijk tot ziens.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Lia Roovers

Hallo Marc Hierbij wil ik je complimenteren met de foto's die je maakte op de bruiloft van mijn dochter en schoonzoon Moniek en Michiel. De foto's zijn prachtig en dat komt niet alleen omdat we mooi weer hadden maar ook omdat de sfeer mede dankzij een fotograaf die op een ontspannende maar toch professionele manier dit doet. Petje af! En een snelle service De foto's waren binnen een paar dagen binnen. Heel Hartelijk Bedankt en veel succes verder. Lia

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Aldo & Hilde Kruijshaar

Net terug van onze huwelijksreis en de foto's waren er al. Jee wat waren ze mooi geworden. De foto's waren als de dag zelf "een droom" Wij zijn je heel dankbaar dat je onze dag zo mooi op plaat hebt weten vast te leggen. Wij raden je bij iedereen aan. Nogmaals bedankt!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Geeske

Hoi Marc, het was een koude en natte dag, maar toch de mooiste dag van ons leven! Op jouw foto's is juist de warmte en ons geluk vastgelegd, we zijn er erg blij mee. Mooie kleuren en goede sfeerimpressies, sommige zelfs geheel onverwachts want we hadden je ze niet zien maken. Zowel van binnen als buiten hele mooie plaatjes. Dank voor je bijdrage aan onze speciale dag!

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Ruben en Diana

Beste Marc, foto's van ons laten nemen is niet onze hobby... maar juist daarom zijn we onder de indruk van de de mooie foto's die zijn gemaakt op onze bruiloft. Binnenkort zullen meer mensen in onze vriendenkring trouwen, we zullen je dan zeker aanbevelen ;) Bedankt! Ruben en Diana

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Pascal & Rayshrie

Hoi Marc, Heel erg bedankt voor alle gave foto's die je op onze trouwdag heb gemaakt! We zijn er superblij mee en zijn jou heel erg dankbaar dat je de mooiste dag van ons leven zo schitterend hebt vastgelegd. Groetjes, Pascal & Rayshrie

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Arjan & Jennifer

Beste Marc, Onwijs bedankt voor de geweldige foto's van onze bruiloft! We hebben een geweldige dag gehad, waar we ook dankzij jouw foto's, met een goed gevoel op terug kunnen kijken! Groeten, Arjan & Jennifer

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Wil en Hans

Hoi Marc, Tijdens ons kennismakingsgesprek hadden we al een heel goed gevoel over je kwaliteiten als fotograaf maar zeker ook hoe je op ons over kwam. Onze trouwdag heb je op een werkelijk schitterende wijze weten vast te leggen met een zeer groot aantal foto's en is een perfecte weergave geworden van wat we die dag hebben beleefd en gevoeld waarbij ook onze specifieke wensen werkelijk perfect zijn ingevuld. Op zo'n dag volgen de gebeurtenissen elkaar heel snel op en beleven we tijdens het bekijken van de foto's de dag steeds weer opnieuw waarbij veel details zichtbaar worden die eerst onopgemerkt waren gebleven. Mede door vakanties iets vertraagd ontvingen we vorige week de fotoboeken waarin je met je fotografische kwaliteiten een onnavolgbaar naslagwerk hebt weten te creëren en in deze opzet als boek in plaats van een album, een aanrader is voor alle toekomstige reportages. Naast de blijvende herinneringen die zijn vastgelegd in de foto's zullen we ook jou niet gauw vergeten en bedanken je voor het nog onvergetelijker maken van ons huwelijk. Groetjes Wil en Hans Ceelen

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Dan en Marjon

Hallo Marc, We hebben ons even losgerukt van de foto's om een berichtje in je gastenboek te schrijven. We vinden je foto's geweldig en we vinden het heel moeilijk een selectie te moeten gaan maken. We denken met heel veel plezier terug aan onze fotosessie met jou! Tof ook dat je nog voor dat mooie weer hebt gezorgd! Bedankt voor je hele snelle service! We zullen je bij iedereen aanbevelen. Groetjes Dan en Marjon van Oorschot (en Tom en Sven)

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Marcel en Joke

Hoi Marc, Bedankt voor de geweldige fotorapportage van onze bruiloft! Wij zijn ontzettend blij dat we jou gevraagd hebben als fotograaf, uiteraard vanwege de super mooie foto's, maar ook vanwege je leuke manier van werken! We nemen binnenkort nog even contact op voor wat vergrotingen/bewerkingen! groeten, Marcel en Joke

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Kamal & Jacqueline

Hoi Marc, We zijn erg blij met de foto's. En het album geeft echt weer hoe wij de dag beleefd hebben. Bedankt voor deze mooie herinneringen. Groet, Kamal & Jacqueline

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Jeffrey en Nancy

Hoi Marc, Ontzettend bedankt voor de prachtige foto's die je van ons gemaakt hebt! Wij waren erg benieuwd hoe ze er uit zouden komen te zien. Het resultaat overtrof al onze verwachtingen. Dankzij jou hebben we supermooie, tastbare herinneringen aan deze bijzondere dag. We zijn er erg blij mee. Vol trots laten wij de foto's aan iedereen zien en we krijgen veel complimenten over jouw werk. Nogmaals bedankt voor je bijdrage aan een fantastische en onvergetelijke dag! Groetjes Jeffrey en Nancy

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Stephany en Dayrohn

Hoi Marc, Het was een mooie dag. We vonden het allebei heel leuk. De dvd met daarop alle foto's is geweldig, hele leuke foto's vooral de actiefoto's. Wij zijn er echt heel erg blij mee. We zijn aan het uitzoeken welke we groot willen hebben bedankt voor je reportage!!! Groetjes, Stephany en Dayrohn

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Dennis en Linda

Hoi Marc, Onze dag was inderdaad zoals iedereen zegt 'om nooit te vergeten' en dat is ook zo! Zeker als wij naar de foto's kijken! Wij waren nog bang voor slecht weer, maar het werd schitterend weer! Bijna 30 graden! We hadden onze fotoshoot op het strand van Katwijk. Had het geregend dan had jij nog steeds mooie foto's gemaakt! De fotoshoot op het strand, in het stadhuis en bij ons thuis in één wordt 'Geweldig'.Jij hebt de mooiste kiekjes gemaakt zonder dat wij iets hebben gemerkt...fantastisch om de foto's terug te zien. Van ons kan jij zeker verwachten, dat wij jou aan iedereen zullen aanbevelen! Tot ziens! Dennis, Linda en de kleine meid 'Ashlee'.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Cees, Sandra, Joey en Fleur

Ha Marc, Om in termen van de kids te spreken, de foto's van onze bruiloft zijn echt VET GAAF!!! We hebben ze onderhand met de hele familie bekeken en kunnen er geen genoeg van krijgen. Het zijn er zoveel en elke keer valt er iets anders op. Marc je bent een top fotograaf, we zullen je zeker aanraden als iemand een fotograaf zoekt! Groetjes Cees, Sandra, Joey en Fleur

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Mark en Peggy Zwaan

Beste Marc, We hebben onze bruidsreportage zojuist ontvangen. De foto's zijn zoals wij onze hele trouwdag beleeft hebben: geweldig! Onze complimenten voor jouw vakwerk en de ontspannen wijze waarop jij bent omgegaan met ons. Als ex-bruidsfotograaf mijn speciale waardering daarvoor. En dat alles voor een hele redelijke prijs, wat wil je nog meer? Groeten en hartelijk dank, Peggy en Mark.

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Benno, Karin & Twan

Beste Marc, Wat zijn de foto's op de dvd leuk allemaal!!! Dat wordt een moeilijke klus om de toppers eruit te halen om te laten afdrukken. Je hebt ons goede aanwijzingen gegeven en daardoor voelden wij ons al snel op ons gemak voor de camera. Twan vond het ook geweldig om te doen. We gaan hier zeker nog regelmatig terugkijken naar mijn "dikke-buik-foto's". Heel erg bedankt, Groetjes, Karin, Benno, Twan & ???

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie

Rachid & Liseke

Hoi Marc, we hebben de afgelopen dagen regelmatig naar de foto's van ons huwelijk gekeken. Je hebt je echt goed verdekt opgesteld. Van een heleboel foto's wisten we niet eens dat ze genomen waren. Precies zoals we het wilden! Maar ook de geposeerde foto's zijn prachtig geworden. Je hebt ons erg op ons gemak gesteld. Dat kan je ook zien. Met veel oog voor mooie en bijzondere momenten en details heb je perfect de sfeer weergegeven. Prachtig ook, hoe je met inzoomen een voorgrond en achtergrond hebt weten te creëren. Het zijn echte kunstwerken geworden. Hartstikke bedankt! Rachid & Liseke

Bruidsfotograaf gastenboek zwangerschapsfotografie