Prijzen

Bij Mentel Fotografie krijg je altijd alle gemaakte foto's digitaal in groot formaat mee naar huis. Je kan daarna dus zelf de foto's laten afdrukken.

Prijzen voor fotosessies

Bij alle fotosessies in de studio wordt gelijk een USB verstrekt met alle gemaakte foto's. Deze krijg je dus na de sessie gelijk mee naar huis. Wanneer de foto's op lokatie worden gemaakt, bijvoorbeeld een new-born fotosessie thuis of gezinsfotoreportage in het bos dan worden de foto's middels een server aangeboden. Deze op lokatie gemaakte foto's kun je dan thuis downloaden.
Bij het maken van foto's (portret, zwangerschapsfotografie, ouder/kind en huisdieren) hou ik rekening met een uur fotograferen.
Wanneer je thuis op je gemak de mooiste fotos hebt uitgekozen, zullen deze nog bewerkt worden. Dit zit dus bij de prijs inbegrepen

- De prijs voor een fotosessie is 150,00 euro en duurt maximaal een uur.
- Alle foto's krijgen jullie op een USB in groot formaat mee (je kan je dus zelf afdrukken).
- Het bewerken van de foto's zit bij de prijs inbegrepen.
- 's avonds of in het week-end geldt een meerprijs van 30,00 euro per fotosessie.
- Let op de acties die er soms zijn!
- Als de fotosessie op lokatie is, houd dan rekening met eventuele reiskosten.
- Wanneer u een afspraak heeft, zorg dan dat u op tijd bent, zodat we de tijd van de fotosessie kunnen benutten.
- Mocht u, om wat voor een reden dan ook, niet in staat zijn de gemaakte afspraak na te komen dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch aan ons door te geven.
- Afspraken die niet of niet tijdig (minimaal 24 uur) voor de afspraak worden afgezegd, worden in rekening gebracht tegen het normale tarief.
- Mentel levert een inspanningsversplichting, geen resultaatverplichting. (Iemand die huilt en niet op de foto wil, kan ik niet lachend op de foto zetten).
- Verder is het super gezellig bij mij met altijd tevreden klanten!

zwangerschapsfotografie prijzen

Vaak kiest men ervoor om ook door mij enkele foto's te laten afdrukken. Helemaal onder aan deze pagina staan de prijzen die ik daarvoor hanteer. Ben je zwanger en wil je graag professionele zwangerschapsfoto's? Ga dan snel naar de zwangerschapsfotografie pagina!

Prijs bruidsreportages

Bij een bruidsreportage hou ik rekening met minimaal drie uur dat ik aanwezig ben. Ik maak binnen deze tijd een reportage. Jullie krijgen sowieso al het materiaal op een DVD. Dit alles voor 544,50 euro.
Bel gerust even voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of voor vragen voor reportages die langer dan 3 uur zijn.

Samen kunnen we een selectie van het beste materiaal maken wat ik voor jullie bewerk. Uiteraard kunnen jullie er ook voor kiezen om foto's bij mij te laten afdrukken. Zie hieronder de prijzen die ik daarvoor hanteer.
Uiteraard kunnen er ook prachtige fotoalbums bij mij besteld worden. Ik heb albums in verschillende maten, kwaliteit en prijzen. Van eenvoudig tot superluxe
** Een bruidsreportage van 3 uur fotografie, inclusief fotoboek en inclusief een mooie DVD met alle gemaakte foto's kost 838,10 euro !!

Zoek je wat voorbeeldfoto's van bruidsfotografie ? Ga dan snel naar de bruidsfotografie pagina!

bruidsfotografie prijzen

Let op: 's avonds of in het week-end geldt een meerprijs.
Wij hebben fotoboeken in verschillende formaten, zoals een exclusief 40x40 fotoboek met prachtige dikke harde bladen waar jullie foto's op staan. Eventueel ook verkrijgbaar met bijvoorbeeld een aluminium of houten kaft. Kom gewoon even langs om de voorbeelden te bekijken!

Daarnaast zijn er ook ouderalbums, (verjaardag)kalenders, agendas, posters etc.etc. Neem gerust contact op voor vragen of een vrijblijvende afspraak!

Reiskosten

Als de fotosessie niet in de studio plaatsvindt breng ik 0,50 euro per kilometer in rekening. Daarnaast reken ik, afhankelijk van de afstand, ook reisuren. Neem gerust even contact op om de details door te nemen.

Afdrukken

Afdrukken worden gemaakt op hoogwaardig fotopapier op een UltraChrome K3 achtkleureninktsysteem printer. Hoogwaardige kwaliteit en dus een topresultaat gegarandeerd!

Formaat

Prijs

10x15

1,50 euro

13x18

3,00 euro

A4 (21X29,7)

7,50 euro

A3 (29,7x42)

20,00 euro

A2 (42X60)

30,00 euro

*Vanaf formaat A4 wordt 7,50 euro opstartkosten in rekening gebracht.
*Prijzen zijn exclusief de kosten voor het eventueel bewerken van de foto.

Onze prijzen voor canvas veranderen zo vaak, en verschillen sterk per formaat. Neem hiervoor dus gerust contact op. Een formaat 60x60 kost 55,00 euro.

Als u een ander formaat wenst, kunt u altijd even contact opnemen!